Friday, 22 April 2011

Leader 727SLV Design limited edition for silvia by andrew..

Frame : Leader 727 Tr
Fork : Pinarello Onda
Headset : FSA
Crank/Cog/BB/Seatpost : Miche
Saddle : San Marco Rolls Due
Wheels / Hub : Dodici / Chub hub
Riser Bar : Dodici
Tires/grip : Fxyation
 

Thanks Andrew, you made this bike so special :)
First bike to campus..




Bookmark and Share

Wednesday, 21 July 2010

BRAD PRESLEY

Gw lagi terserang demam country!!!!!! setelah gw ngga sengaja denger lagunya BRAD PRESLEY - Water


Dengan semangatnya gw download lagu dia, dan jarang banget di Indowebster --' alhasil mesti dari situs luar, dari 5 toko CD yang gw datengin cuman 1 toko CD yang jual album dia "American Saturday Night" di toko sebelah sour sally Taman Anggrek, tadinya udah ngomong "GW BELI KALO KETEMU ALBUMNYA!!!"  hahahaha setelah ketemu malah syok ma harga nya yang 170rb --a buset dah kenapa bisa mahal gitu ya???? hiksss akhirnya sampe sekarang belum kebeli deh T_____T  
    beli...
         JANGAN!!
                 beli....
                          JANGAN!!
                                    beli...
                                        JANGAN!!!
Beliin donk --'
...........................................................................................................................

Contemporary country singer/songwriter Brad Paisley was born October 28, 1972, in Glen Dale, WV; given his first guitar at age eight, he delivered his first public performance at church two years later. With his 50-something guitar teacher Clarence "Hank" Goddard and two of the older man's seasoned musician buddies, the teenaged Paisley formed his first band, the C-Notes, and at age 12 began writing his own material. After performing in front of the local Rotary Club, he was invited to appear on Wheeling station WWVA's famed Saturday night broadcast Jamboree USA. Paisley's debut was so well received that he was invited to join the program full-time, and in the years to follow he opened for the likes of the Judds, Roy Clark, and Little Jimmy Dickens. He later attended Nashville's Belmont University, serving an internship with ASCAP; the contacts Paisley made there helped him land a songwriting deal with EMI, and he also appeared on countless demos. Signing to Arista, he issued his debut solo album, Who Needs Pictures, in 1999. The record produced two chart-topping singles in "He Didn't Have to Be," an ode to loving stepfathers, and "We Danced" and also earned generally positive reviews for its diversity of country styles. In the meantime, Paisley recorded a duet with Chely Wright, "Hard to Be a Husband, Hard to Be a Wife," for the Backstage at the Grand Ole Opry compilation; the two later collaborated on several songs for Wright's Never Love You Enough album. The sequel to Paisley's debut, Part II, was released in 2001 and promptly returned him to the Top Five with "Two People Fell in Love." "I'm Gonna Miss Her (The Fishin' Song)" gave Paisley his third chart-topper, and "Wrapped Around" fell one spot short of becoming his fourth. "I Wish You'd Stay" became the fourth Top Ten hit from the record in early 2003. At the beginning of August 2005, Paisley put together a short "director's commentary" preview of his next album for his fan base to download. The full album, Time Well Wasted, appeared two weeks later and narrowly missed the top of the album charts, though it did hit number one on the country charts. In 2006 Brad Paisley Christmas, a collection of both originals and covers, came out, followed by 5th Gear in 2007. ~ Steve Huey, All Music Guide 
...................................................................................................................................


Brad Peisley - Letter To Me
DOWNLOAD
"Letter To Me"

If I could write a letter to me
And send it back in time to myself at 17
First I'd prove it's me by saying look under your bed
There's a Skoal can and a Playboy no one else would know you hid
And then I'd say I know its tough
When you break up after seven months
And yeah I know you really liked her and it just don't seem fair
All I can say is pain like that is fast and it's rare

[1st Chorus]
And oh you got so much going for you going right
But I know at 17 it's hard to see past Friday night
She wasn't right for you
And still you feel like there's a knife sticking out of your back
And you're wondering if you'll survive
You'll make it through this and you'll see
You're still around to write this letter to me

At the stop sign at Tomlinson and Eighth
Always stop completely don't just tap your brakes
And when you get a date with Bridgett make sure the tank is full
On second thought forget it that one turns out kinda cool
Each and every time you have a fight
Just assume you're wrong and daddy is right
And you should really thank Mrs. Bringman
She spend so much extra time
It's like she sees the diamond underneath
And she's polishing you 'til you shine

[2nd Chorus]
And oh you got so much going for you going right
But I know at 17 it's hard to see past Friday night
Tonight's the bonfire rally
But you're staying home instead because if you fail Algebra
Mom and dad will kill you dead
Trust me you'll squeak by and get a C
And you're still around to write this letter to me

You've got so much up ahead
You'll make new friends
You should see your kids and wife
And I'd end up saying have no fear
These are nowhere near the best years of your life

I guess I'll see you in the mirror
When you're a grown man
P.S. "go hug Aunt Rita every chance you can"

[3rd Chorus]
And oh you got so much going for you going right
But I know at 17 it's hard to see past Friday night
I wish you'd study Spanish
I wish you'd take a typing class
I wish you wouldn't worry, let it be
I'd say have a little faith and you'll see

If I could write a letter to me
To me

Brad Peisley Twitter @FOLLOW
Brad Paisleey Facebook LIKE IT

Bookmark and Share

BEEF BURGER

Dalam rangka andrew DIET, gw di suruh bikin resep sehat yang mengandung banyak Protein, sedikit Karbohidrat, Fat, dan Serat
Kali ini gw membuat BEEF BURGER

Bahan :
1. Daging sapi giling
2. Bawang bombai cincang kasar
3. Daun bawang cincang kasar
4. 1 butir telur
5. Garam dan black paper secukupnya
6. Olive oil

Cara membuat :
-Tumis bawang bombai dengan olive oil hingga layu,
-tuang tumisan bawang bombai kedalam daging giling aduk rata,
-masukan daun bawang aduk rata,
-beri garam dan black paper secukupnya,
-masukan 1 butir telur aduk rata,
-kepal-kepal adonan kemudian pipihkan,
-panaskan wajan teflon yang sudah di beri olive oil sedikit,
-panggang dengan api sedang hingga daging matang berwarna coklat hitam

ya gitu doank si hehehe, kalo dagingnya mau di simpen, sebaiknya di panggang dulu setengah matang dan di simpan di tempat tertutup di dalam freezer saat mau di makan baru di panggang lagi, soalnya kalo disimpan dalam kondisi mentah dagingnya bisa basi lama-lama :)



Bookmark and Share 

Tuesday, 20 July 2010

Onigiri penganjal lapar dini hari ƪ(‾▿‾)ʃ, Nishiki rice + Furikake

Dikala jam menunjukan pukul 2.00, gw melihat sebuah magic jar dengan nasi jepang kualitas 1 di dalamnya, dan tiba-tiba gw terserang laper yang amat sangat!!! terserang LAPAR HANYA KARENA MELIHAT MAGIC JAR???

Gw membuka gudang penyimpanan logistik gw, dan menemukan sesuatu... em.. seperti bumbu yang digunakan untuk ditaburkan di atas nasi.

Onigiri penganjal lapar dini hari ƪ(‾▿‾)ʃ

- Nishiki rice + Furikake (ふりかけ

Furikake (ふりかけ) adalah lauk pauk berbumbu yang ditaburkan di atas

nasi. Namanya berasal dari kebiasaan makan nasi yang di atasnya

ditaburkan lauk pauk. Wijen, ume-boshi yang sudah diawetkan, yukari

(shiso yang dikeringkan) dan dipotong halus termasuk furikake.

Oh ternyata namanya Furikake...
Karena terserang laper akut, gw bikin onigiri pake furikake :) hehehehe jadilah onogiri rasa salmon enak juga... asin-asin ada wijen ma norinya

Bookmark and Share

BURGER SALMON dengan PUTIH TELUR dan JAMUR ENOKI CRISPY

Dalam rangka andrew DIET, gw di suruh bikin resep sehat yang mengandung banyak Protein, sedikit Karbohidrat, Fat, dan Serat
Kali ini gw membuat BURGER SALMON dengan PUTIH TELUR dan JAMUR ENOKI CRISPY




Bahan :
1. Roti gandum
2. Selada
3. Daging salmon fillet segar
4. Bawang bombai (sebagian iris bulat-bulat, sebagian iris halus)
5. Daun bawang (rajang halus)
6. 3 butir telur
7. Jamur enoki
8. Tepung bumbu
9. Tartar sauce / mayonaise
10. Air lemon
11. Garam dan black paper secukupnya
12. Olive oil / minyag goreng

Cara membuat :
1. Cuci bersih daging salmon fillet, lumuri dengan garam dan siram dengan air lemon diamkan 15 menit. Masak air dalam panci, masukan daging salmon beserta air lemon bekas tadi, rebus hingga daging salmon keras dan cukup matang saja, kurang lebih 10 menit.

Cabut tulang dan kulit salmon jika ada, kemudian dagingnya dihancurkan menggunakan garpu hingga halus,

Tuang sedikit olive oil panaskan untuk menumis irisan bawang bombai hingga harum, tuang tumisan ke dalam daging salmon yang sudah di hancurkan, masukan daun bawang, beri garam dan black paper secukupnya, aduk hingga rata, masukan 1 butir telur aduk hingga rata, kemudian kepal-kepal dengan tangan membentuk gumpalan daging pipih untuk burger.

Gunakan wajan teflon beri sedikit olive oil, panggang daging salmon yg sudah di kepal dengan api sedang hingga matang merata 2 sisinya, lalu tiriskan

2. Cuci jamur enoki, lumuri dengan tepung bumbu serba guna, panaskan minyak secukupnya dengan api sedang, masukan jamur enoki sedikit demi sedikit, agar tidak menggumpal 1 dengan yang lain, goreng hingga ke coklatan dan tiriskan.

3. Pisahkan 2 putih telur, beri sedikit garam dan goreng dadar

4. Tumis sebentar bawang bombai yang di iris bulat hingga layu

5. Ambil selembar roti gandum olesi dengan tartar souce atau mayonise, kemudian taruh selada diatasnya, kemudian daging salmon yang sudah di panggang, kemudian tumisan bawang bombai, taruh putih telur dadar diatasnya, tambahkan jamur enoki crispy, dan terakhir taruh selembar roti gandum di atasnya :)




Bookmark and Share